NİĞDE / ÇİFTLİK - Divarlı Şehit Caner Erden İlkokulu

Haz

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERMİZ VE ÖĞRETMENLERİ İLE KAYMAKAMIMIZ SAYIN VOLKAN ORAL'ı ZİYARET ETTİK..SAYIN KAYMAKAMIMIZA İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ..

a)Öğrenciler arasındaki iletişim gücünü arttırmak ,

b)Takım olmanın anlam ve önemini anlamalarını sağlamak ,

c)Kazanma ve kaybetme duygularını doğru bir şekilde yaşamayı öğrenmelerini sağlamak ,

d)Sporun anlam ve önemini anlamalarını sağlamak ve ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler yetişmesini sağlamak

a)Öğrenciler arasındaki iletişim gücünü arttırmak ,

b)Takım olmanın anlam ve önemini anlamalarını sağlamak ,

Haz

Divarlı Şehit Caner Erden İ.O olarak düzenlediğimiz İlkokular arası masal anlatma yarışması finalini gerçekleştirdik..

Türk Milletinin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren öğrencileryetiştirmek;

Öğrencilerin hayal gücünün gelişmesine, düşünce ufkunun açılmasına bilişsel, duyuşsal ve dil gelişimlerine katkıda bulunmak;

İlkokul, düzeyinde eğitim gören öğrencilerin kendilerini ifade etmelerini sağlamak, hayal dünyalarını geliştirmek;

Öğrancilerimizin bu amaçlara ulaşmasına yardımcı olduk..Katılan okularımıza teşekkür ederiz.

Yarışma 1.si Ela Elmas DEMİR - Azatlı Şehit Yasin Tekin İlkokulu

Yarışma 2.si Hira Nur ÖZTÜRK - Ovalıbağ Hasan Süleyman Filibeli İlkokulu

Yarışma 3.sü Fatma Sena ACAR - Kula İlkokulu

Ödül Töreni ilerleyen tarihlerde yapılacaktır.

Mrt

Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Zaferimiz kutlu olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü Tarafından Toplum Hizmeti Çalışmaları Kapsamında Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası Düzenlenmiştir.Öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gören kampanya çocuklarımızın yardımlaşma ve dayanışma duygularının gelişmesine katkı sağlamıştır.Öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...

ÜLKEMİZİN KURULUŞUNUN 98. YILINI COŞKU VE SEVİNÇLE KUTLADIK

May

Divarlı Şehit Caner Erden İlkokulu olarak ilçemiz şehitleri adına "MEYVE BAHÇESİ" oluşturduk.Şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun..Rabbim yetişen meyvelerden öğrencilerimizin yemesini  nasip etsin..Bu bahar döneminde meyve fidanları ile birlikte 100 fidanı okulumuz bahçesinde toprakla buluşturduk.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Mrt

Divarlı Kasabası Eğitim Bölgesi olarak düzenmiş olduğumuz MELENDİZ OKUYOR Projemizin finalini gerçekleştirdik.Toplamda 279 velimiz ulaştığımız projemizde ilk aşama sonucunda finale kalan 22 velimiz arasında kıyasıya geçen final yarışmamız sonucunda dereceye giren velilerimiz ödülerini verdik..

Ock

''MELENDİZ OKUYOR'' Projesi kapsamında okulumuzda ilk aşama sınavını yaptık..Okulumuz birincisi Özlem ÇAVDAR olmuştur.Velimize finalde başarılar dileriz.

Ara

Öğretmenlerimizin katılımı ile okulumuz bahçesine yönler, sek sek oyunu, köşe kapmaca oyunu vb oyun alanları çizdik.